UBB

Ordonanța pentru doctorul Ponta

Autor: invitati din 30 decembrie 2014, Vizualizari: 1 210

De Alin Tișe, senator PNL

Solicit Corpului de Control Politic al lui Victor Ponta să controleze de urgenţă modul în care prim-ministrul Ponta a emis o ordonanța de urgenţă pentru sine!
România este ţara în care un cetățean, prim-ministrul Ponta, își dă el pentru el un act normativ.
O ordonanță de urgenţă aberantă prin care ministrul educației spune că "sunt mulţi cetățeni în România care vor să renunțe la titlul de doctor".
Acești mulţi cetățeni sunt de fapt "unul singur - V. Ponta".
Asta în timp ce același prim-ministru folosește corpul de control politic, acest grup infracțional organizat, ca poliție politică, asemeni Securității comuniste.
Acest prim-ministru își permite din situația penibilă să trimită acest grup infracțional organizat numit corp de control să controleze ilegal primării şi consilii județene în condițiile în care nu are aceasta competenţă legală.
Solicit corpului de control politic al lui Ponta să controleze activitatea prim-ministrului şi să stabilească daca este legal să-şi emită pentru sine o ordonanță de urgenţă.
Solicit lui V. Ponta să dea o ordonanță de urgenţă prin care să stabilească că acest grup infracțional organizat - Corpul de Control - începând de mâine să devină poliție, procuratură, instanță de judecată, Curte de Conturi. Toate într-un singur „corp”, condus evident de comunistul Ponta.dle templates freefilm online


Categoria: VOX POLITICA

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama