www.AutoPieseonline24.ro

Școala de stewardese de la Cluj produce primele 78 de absolvente

Autor: Claudiu.Padurean din 18 decembrie 2014, Vizualizari: 1 837

Școala de stewardese de la Cluj produce primele 78 de absolventePrima școală privată de stewardese din România are primele 78 de absolvente. Școala este finanțată de Uniunea Europeană, prin intermediul POS DRU.
Clujul are prima școală privată de stewardese, iar primele absolvente se pregătesc să dea probe de angajare pentru o serie de companii aeriene, cu precădere din Orientul Mijlociu. Tinerele, cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani, au participat la cursuri gratuite care au durat trei luni. Cazarea și masa le-au fost asigurate cu ajutorul finanțării europene, în valoare de aproximativ 1,2 milioane de euro.

Proiectul european se va încheia în octombrie 2015, iar până atunci trebuie pregătite 560 de tinere pentru meseria de însoțitoare de bord. Școala de stewardese ar putea continua fie cu ajutorul unei noi finanțări europene, fie cu implicarea financiară a companiilor aeriene care le angajează pe absolvente. O altă variantă ar fi introducerea unor taxe de studiu. Școala este acreditată de Ministerul Muncii și de Autoritatea Aeronautică Română. dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama