UBB

COMENTARIU ELECTORAL: O zi din viața Grupului Infracțional Organizat impropriu numit PSD

Autor: invitati din 21 octombrie 2014, Vizualizari: 891

De Adrian Gurzău, președinte PMP Cluj

Sub presiune anchetelor DNA, Premierul Victor Ponta încearcă să-și reinventeze din mers imaginea și, cu ajutorul consilierilor, să lanseze pe piață ideea că ar fi în spatele acestei epurări a baronilor corupți din propriul partid. Cică ar fi abandonat guzgănimea din PSD și ar fi devenit mai curat și mai cinstit chiar el. Cel puțin așa susține un material din Național, cum că plagiatorul amator de tentative de lovituri de stat s-ar fi liniștit brusc și a ales să colaboreze cu Justiția încercând să se salveze de pe vasul în curs de scufundare. Părerea mea este că, disperați, cu cuțitul la os, baronii PSD fac greșeală după greșeală în încercarea de a-și salva individual pielea. Cât despre Dan Șova și tentativa sa de a deveni șeful partidului în eopca “post-Victor”, cred că s-a pus rău inclusiv cu „Victor”, nu numai cu DNA.
Reamarc demagogia lui Sebastian Ghiţă, prietenul lui Ponta, care cere raderea lui Şova şi Hrebe din partid. Pentru unii, asta ar putea fi semnalul că Ponta ordonă execuţii prin PSD şi că totul e controlat de Ponta în Justiţie. De fapt asistăm la oportunismul „locotenenților” tineri din acest grup infracțional organizat impropriu numit PSD care încearcă să preia, în forță, afacerile și teritoriile de influență ale „padrinilor” și ale naivilor căzuți în păcat.
În orice caz, Viorel Hrebenciuc a ajuns o persoană foarte populară pe la DNA. El are un dosar mai nou, de trafic de influenţă, împreună cu Dan Şova şi Dumitru Mitică Iliescu, fostul şef al SPP din vremurile lui Ion Iliescu. Cu musca retrocedărilor pe căciulă, cu combinațiile din dosarele Microsoft și EADS, Hrebe ar fi vrut să afle și ce alte anchete penale are în instrumentare DNA privitor la propria sa persoană. Motiv pentru care și-a făcut rost de o cârtiță.
Vă mai aduceți aminte de Monica Iacob Ridzi? Cea care a rămas însărcinată în timpul anchetei penale pentru deturnări de fonduri, apoi s-a îmbolnăvit grav de cancer, holeră, ciumă și lacrimi de crocodil, orice numai să se fofileze din fața legii? Cred că i se apropie funia de par că s-a înscris acum la PSD. După ce a fost dată afară din PDL și s-a înscris în PPDD.
O fotografie care spune mai mult decât 1000 de cuvinte a făcut Florin Negruţiu și a fost publicată în Gândul. O zonă din București supra-saturată de imaginea Plagiatorului Mitoman. Pur și simplu PSD ne intoxică cu imaginea lui Ponta. La fel a procedat și în 2004 cu imaginea lui Năstase, la fel și în 2009 cu imaginea lui Geoană. La fel să pățească și acum!
PS: Pe această cale salut decizia lui Viorel Hrebenciuc de a demisiona din Parlament și de a se pune la dispoziția procurorilor DNA. În sfârșit văd puțin curaj în fața legii.dle templates freefilm online


Categoria: VOX POLITICA

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Stiri in imagini

 
 


Reclama

Reclama