UBB


Victor Ponta este trilateral dezvoltat

Autor: invitati din 19 octombrie 2014, Vizualizari: 821

De Rareș Rusu, președinte PMP Cluj-Napoca

Premierul 3 în 1 al României nu mai știe când este deputat, șef de Guvern sau candidat la Președinție. Obișnuit cu minciuna, Ponta se folosește de aceste trei acoperiri ale sale atunci când întrebările incomode ale jurnaliștilor îl pun în încurcătură. Aflat la Arad, Victor Viorel Ponta a refuzat să răspundă la întrebarea legitimă a unui jurnalist care dorea să știe dacă va vota trimiterea în fața Justiției a colegului său de partid, Viorel Hrebenciuc.
Numai că deputatul Victor era acoperit de premierul Viorel, care nu vorbise încă cu candidatul Ponta, astfel că Acoperirea Sa nu a binevoit să ne spună dacă va vota sau nu în favoarea cererii procurorilor.
Îi cer candidatului la Președinție, Ponta, să îi transmită premierului Viorel că ar fi bine să îl convingă pe deputatul Victor să voteze pentru ca Viorel Hrebenciuc să dea explicații procurorilor, așa cum ar face-o oricare cetățean al acestei țări, pentru că în Constituție scrie că toți sunt egali în fața legii. Sau oare îi este frică trilateralului Ponta de ce ar putea să le spună procurorilor Viorel Hrebenciuc?dle templates freefilm online


Categoria: VOX POLITICA

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama