UBB

Program de asistență pentru tinerii antreprenori, oferit de un parc tehnologic din Cluj

Autor: Claudiu.Padurean din 30 septembrie 2014, Vizualizari: 969

Echipele de tineri antreprenori aflate în etapa de concepere a unei idei de afaceri au ocazia să se înscrie în programul Spherik Accelerator, în perioada 1-15 octombrie 2014. Acestea este rodul unui parteneriat dintre un parc tehnologic local, Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Tehnică Cluj-Napoca.
Programul dedicat noilor firme din România se va desfășura la Cluj-Napoca, pe perioada a patru luni, din luna noiembrie, și se adresează echipelor care dezvoltă proiecte inovatoare, care construiesc soluții sau produse tehnice pentru piața locală sau internațională.

”Spherik Accelerator este un program de cu o metodologie proprie, în care profesioniști reputați vor ajuta echipele să-și dezvolte propriile startup-uri. Printre aceștia se numară experți internaționali precum Jackson Pan (Product Manager, Oracle), Elena Markova (Business Analyst Evalueserve), Seth Baum (Founder SoundView Group), Eric Prenen (Managing Partner Prenen Management Consulting) și profesioniști români ca Radu Georgescu (Founding Partner GECAD Group), Bogdan Iordache (Co-founder How to Web), Sorin Mîndruțescu (Country Manager Oracle Romania) și Antonia Onaca (Founder Aha-ha). Prima ediție Spherik Accelerator debutează cu EMPRETEC, un workshop pentru dezvoltarea competențelor antreprenoriale, creat de Națiunile Unite și Universitatea Harvard”, spun organizatorii.

Echipele de antreprenori selecționate în program vor primi spații individuale în incinta unui parc tehnologc, într-un mediu care favorizează comunicarea și interacțiunea.dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama