UBB

Cel mai bun coordonator din handbalul feminin U18 își dorește să joace în Danemarca

Autor: Dan.Porcutan din 11 august 2014, Vizualizari: 1 156

Cel mai bun coordonator din handbalul feminin U18 își dorește să joace în DanemarcaDupă ce împreună cu echipa de handbal feminin U18 a României Cristina Laslo a câștigat Campionatul Mondial de Handbal din Macedonia și a fost a fost desemnată cel mai bun coordonator de joc de la campionat, ajunsă la Cluj, unde joacă la echipa ”U” Jolidon, a făcut câteva declarații cu privire la competiția la care a participat și la planurile de viitor.

„A fost un turneu extrem de greu chiar dacă la televizor pare foarte ușor și finala a părut foarte ușor câștigată însă contra Germaniei mereu a fost o bătălie mare și la finala din acest an noi am avut un real succes și ne-am bucurat cum se cuvine.
Este un vis pe care mi-l doresc și fetele ni l-am dorit de când ne-am întâlnit prima dată la lotul național, acum patru ani. Acum încă trăim acest vis frumos și această medalie pe care noi am muncit-o și am câștigat-o.
Este un premiu foarte mare pentru mine să fiu cel mai bun centru din lume. A fost și o concurență foarte mare la nivel de centri, însă eu zic că mi-am meritat acest premiu și în continuare voi lupta, voi munci și vreau să arăt lumii și țării întregi că sunt o jucătoare care vreau să fiu cea mai bună mereu.”, a declarat jucătoarea.

Despre presupusele oferte Cristina declară că a fost contactată telefonic.
„Ofertele au venit și sunt în continuare oferte însă nu cred că doar mie mi s-au oferit oferte ci la toate jucătoarele. Acum am avut o mică vacanță și nu am avut timp să mă gândesc la asta. Aștept să am o întâlnire cu clubul la care am contract încă. Vom purta o discuție.”

Finala în fața echipei Germaniei i s-a părut mult mai ușoară decât se aștepta.
„Eu mă așteptam la o finală mai strânsă și mai puternică, pe mine mereu echipa Germaniei m-a impresionat și ei au avut mereu un spirit de nemți, și asta cred că nu s-a mai văzut în finală.”

Interul dreapta, Cristina Laslo, a declarat că și-ar dori să joace la o echipă din Danemarca.
„Cred că orice jucătoare din România și-ar dori să joace în alt campionat și în altă lume a handbalului. Eu mi-aș dori să ajung undeva în handbalul nordic, undeva la o echipă din Danemarca. Mă impresionează foarte mult stilul lor și aș vrea să aflu stilul lor, secretul lor și viața lor de acolo, ce fac de ajung atât de buni.”, a declarat jucătoare de handbal a României, Cristina Laslo.

Cristina, pe lângă premiile pe care le-a primit și le va primi de la Ministerul Tineretului și Sportului, de la Federația Romana de Handbal, de la Primăria Cluj-Napoca, a fost deja premiată de către sponsorul echipei de club, Jolidon, și va fi premiată și de către club.

Referitor la informațiile apărute zilele trecute în presă, reprezentanții clubului declară nu au primit nici o ofertă pentru ea și că Cristina Laslo mai are contract pentru următorii cinci ani la ”U” Jolidon.dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
FeleacuReclama

Reclama