UBB

Antreprenorii români susţinuţi de UE

Autor: mihaela.ursan din 5 august 2014, Vizualizari: 1 027

Aproape o sută de antreprenori din România vor putea benefecia de un stagiu care îi va ajuta în realizarea relaţiilor de succes.
Proiectul “Antreprenori europeni de succes” se desfăşoară pe o durată de 24 de luni (Februarie 2014 - Ianuarie 2016) şi are ca obiectiv general stimularea antreprenoriatului, a competitivităţii, internaţionalizarea şi dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii la început de drum, prin transferul simultan de cunoştinţe între antreprenorii debutanți şi cei experimentaţi din Uniunea Europeană.

Consorțiul care stă la baza proiectului este format din 7 parteneri: DEKAPLUS BUSINESS SERVICES LTD din Cipru, APID - Imprenditorialità Donna din Italia, Quarter Mediation din Olanda, Consortio INFOR-San Secondo Pinerolo din Italia, Jimenez Puertas Asesoria de Empresas, S.L. din Spania si Taliansko-Slovenská Obchodná Komora-Bratislava din Slovacia.

În România, proiectul internaţional vizează 94 de antreprenori. Asociația Institutul Postliceal “Phoenix”, care este coordonatorul proiectului internaţional, va recruta 50 de antreprenori (40 antreprenori debutanți și 10 anntreprenori cu experiență), va asista 29 de antreprenori ( 20 antreprenori debutanți și 9 antreprenori cu experiență) să se înscrie pe platforma www.erasmus-entrepreneurs.eu și va sprijini 15 de antreprenori (10 antreprenori debutanți și 5 antreprenori cu experiență) în realizarea de relații de succes.

Obiectivul specific la nivel internaţional este:
- recrutarea a 420 de antreprenori (280 antreprenori debutanți si 140 antreprenori cu experiență) din
România, Cipru, Italia, Spania si Olanda, asistarea a 240 de antreprenori ( 140 antreprenori debutanți si
100 antreprenori cu experiență) să se inscrie pe platforma www.erasmus-entrepreneurs.eu și sprijinirea a
140 de antreprenori ( 70 antreprenori debutanți și 70 antreprenori cu experiență) în realizarea de relații
de succes.dle templates freefilm online


Categoria: Economie / Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama