UBB

La Cluj se citește în parc

Autor: Dan.Porcutan din 4 august 2014, Vizualizari: 784

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj organizează, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, manifestarea culturală “Lectură în parc”, eveniment în cadrul căruia se vor asigura servicii de lectură într-un spaţiu neconvenţional.
Astfel, publicul doritor va avea acces în fiecare zi de miercuri a lunii august 2014, între orele 10.00 şi 15.00, la colecţiile de carte şi presă ale bibliotecii.
Prietenii lecturii sunt aşteptaţi în Parcul Central ”Simion Bărnuţiu” de către personalul bibliotecii şi de o colecţie de peste 2 000 de titluri de cărţi şi periodice, colecţiile urmând a fi aduse şi puse la dispoziţia publicului cu ajutorul autovehiculului special amenajat ca Bibliobus.
„Ne bucură această iniţiativă extrem de lăudabilă prin intermediul căreia Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” răspunde, o dată în plus misiunii sale, aceea de a facilita accesul clujenilor la educaţie, cultură şi cunoaştere. Totodată, proiectul este şi o invitaţie adresată clujenilor şi nu numai de a se apropia de natură, de lectură, o alternativă plăcută de petrecere a timpului liber”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii delegate de preşedinte, Vakar Istvan.dle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama