UBB

Ponta să dea explicații despre legătura sa cu faptele de corupție ale baronului Duicu și să îl demită pe ministrul Cazanciuc

Autor: invitati din 31 iulie 2014, Vizualizari: 1 266

De Monica Macovei, europarlamentar PPE

Dacă Ponta a adus corupția în biroul de prim-ministru, trebuie să știm. Dacă ministrul Cazanciuc a acceptat să infiltreze DNA cu oameni manipulați de baronul Duicu, trebuie să știm.
Dovezile din spațiul public despre întâlnirea de la restaurant a lui Victor Ponta cu baronul PSD Duicu, trimis în judecată pentru fapte de corupție, și informațiile din rechizitoriu privind întânirea din cabinetul de prim-ministru necesită explicații, pentru ca românii să afle adevărul.

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, nu mai poate fi păstrat în Guvern, pentru că a mințit, negând în repetate rânduri, inclusiv în adrese oficiale scrise, că ar fi propus-o pe Elisabeta Ponea, protejata lui Duicu, într-o funcție de conducere în DNA.

Robert Cazanciuc trebuie demis pentru că un ministru al Justiției care minte este lipsit de încredere publică, nu mai poate fi un garant al legalității actelor Guvernului și afectează imaginea sistemului judiciar.

Ponta și Cazanciuc au de clarificat legăturile periculoase cu faptele de corupție pentru care baronul Duicu a fost trimis în judecată. Pentru asta trebuie să dea explicații opiniei publice și justiției.

Justiția nu poate fi afacerea familiei Ponta și nici a baronilor, indiferent de partid. Justiția trebuie să fie în serviciul dreptății și al României și nu trebuie să fie cotropită de jocuri și influențe politice.dle templates freefilm online


Categoria: VOX POLITICA

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Stiri in imagini

 
 


Reclama

Reclama