UBB

Vacanțe active la Biblioteca Județeană

Autor: Claudiu.Padurean din 3 iulie 2014, Vizualizari: 722

Angajații Bibliotecii Județene Octavian Goga, inclusiv cei din filialele deschise în diferitele cartiere ale orașului, propun o alternativă interesantă pentru petrecerea timpului liber tuturor copiilor din oraș.
”În perioada 7 iulie – 1 septembrie 2014, la sediul central şi la filialele de cartier se organizează zilnic activităţi pentru copii şi adolescenţi. Acestea sunt concepute în special pentru petrecerea timpului liber în mod util şi plăcut, sub îndrumarea specialiştilor bibliotecii: vizionări de filme, concursuri de jocuri, ateliere creative, audiţii colective, lecturi în grup, dar şi câteva programe de învăţare”, spun reprezentanții bibliotecii.

Filiala „Traian Brad”din cartierul Mănăştur, organizează în premieră cursuri gratuite de învăţare a limbilor engleză şi spaniolă pentru copii cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani.

”În perioada 28 iulie -1 august, Secţia pentru copii de la Sediul central organizează Clubul lecturii de vacanţă „Bunele maniere pentru copii online şi offline”, care va cuprinde activităţi interactive de însuşire a bunelor maniere care să-i ajute ulterior să facă faţă cu umor, inteligenţă şi respect interacţiunilor sociale. Clubul se adresează copiilor cu vârsta între 10 şi14 ani iar participarea se face pe bază de înscriere. O noutate a acestui an o reprezintă programele pentru adolescenţi, care se derulează la noua Secţie pentru adolescenţi deschisă în luna martie 2013. Adolescenţii au la dispoziţie jocuri de societate, pot participa la concursuri de jocuri virtuale, la ateliere de confecţionare a obiectelor din materiale reciclabile (broşe, rame foto, cutii şi bijuterii din ziare, suporturi pentru creioane etc.), pot viziona filme 3D”, mai spun reprezentanții Bibliotecii Județene.dle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama