UBB


Târgul Gaudeamus și-a închis porțile

Autor: Claudiu.Padurean din 13 aprilie 2014, Vizualizari: 927

Târgul Gaudeamus și-a închis porțileTârgul Gaudeamus Radio România și-a închis porțile la Cluj-Napoca. Acest eveniment cultural a fost o reușită. Chiar dacă unele edituri spun că au avut încasări mai mici decât anul trecut, acest fapt a fost provocat de vremea rece și de ploile abundente. În schimb, a crescut numărul și calitatea evenimentelor editoriale organizate în pavilionul care a găzduit târgul.

Târgul Gaudeamus Radio România a adus împreună edituri din toate colțurile țării. Vizitatorii au avut ocazia să cumpere cele mai noi volume, unele dintre ele lansate chiar în pavilionul mobil instalat în Piața Unirii. De asemenea, au putut fi cumpărate și volume mai rare, din tiraje mai vechi, scoase din depozitele editurilor special pentru acest târg. Manifestarea culturală a fost un succes incontestabil, spune scriitorul clujean Radu Crețu.

Cei mai mulți dintre vizitatorii târgului Gaudeamus Radio România au fost studenții. Iar interesele cumpărătorilor au fost variate. Cărțile de literarură au fost la fel de bine vândute ca și cele de istorie sau cele din domeniul științific.dle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama