Polițiștii clujeni, instruiți la UBB

Autor: Maia.Dan din 31 martie 2014, Vizualizari: 1 789

Polițiștii clujeni, instruiți la UBBUn grup de 15 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj au participat în perioada 14 - 28 martie 2014 la o serie de cursuri la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC) din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai. Modulul de instruire s-a desfăşurat în cadrul unui program mai amplu care face obiectul unui protocol de colaborare semnat la finalul anului 2013 de conducerile FSPAC şi IPJ Cluj, iar cursurile din perioada 14 - 28 martie au vizat îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare ale reprezentanţilor IPJ Cluj şi, implicit, creşterea calităţii şi eficienţei serviciilor publice furnizate comunităţii clujene.
Cadrele didactice din cadrul Departamentului de Comunicare, Relații Publice și Publicitate și Departamentului de Jurnalism au desfășurat cursuri pentru polițiștii din cadrul IPJ Cluj pe următoarele teme: Instituția purtătorului de cuvânt, Comunicare verbală și nonverbală, Comunicare audio-vizuală, New media, Relaţii comunitare.
Polițiștii clujeni, instruiți la UBB„Suntem preocupaţi de pregătirea continuă a poliţiştilor în toate domeniile care se circumscriu activităţilor noastre, inclusiv în domeniul comunicării. O bună comunicare internă şi externă asigură premisele unui serviciu poliţienesc eficient, dar şi o mai bună percepţie a rolului poliţiei în comunitate. Ne dorim continuarea colaborării cu mediul academic clujean, atât în domeniul pregătirii poliţiştilor, cât şi în domeniul cercetării, pentru a da un plus de valoare serviciilor noastre”, a declarat Inspectorul șef al IPJ Cluj, chestorul de poliție Tudor Grindean.
Polițiștii clujeni, instruiți la UBBDecanul Facultății de Științe Politice, Administrative şi ale Comunicării, Prof. Univ. Dr. Călin Hințea, a declarat că “acest program se înscrie într-o strategie mai amplă a facultății, de implicare în comunitate și de realizare a unor legături mai strânse între mediul academic și cel al serviciilor publice.”dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama