Cluj: Cluburile Monarhiștilor și-au făcut Federație

Autor: Claudiu.Padurean din 30 martie 2014, Vizualizari: 1 965

Cluj: Cluburile Monarhiștilor și-au făcut FederațieLideri ai organizațiilor monarhiste din toată țara au participat ieri, la Cluj, la formarea Federației Cluburilor Monarhiștilor din România. Evenimentul a fost prezidat de președintele Clubului Monarhiștilor Clujeni, Vasile Moraru, și de președintele Clubului Monarhiștilor Maramureșeni, contele Dan Marinca.
Dan Marinca a promovat ideea federalizării cluburilor monarhiste pe provincii istorice, iar activitatea lor să fie coordonată la nivel național. De asemenea, el a anunțat formarea unui Club al Monarhiștilor din Uniunea Europeană. Dan Marinca a explicat faptul că acest club va oferi o umbrelă juridică acelor organizații ale monarhiștilor care nu doresc neaparat să obțină personalitate juridică proprie. Aceste structuri vor avea posibilitatea de a se constitui ca filiale ale Clubului Monarhiștilor din Uniunea Europeană.

Noua Federație a Cluburilor Monarhilștilor este cea de-a doua structură creată la nivel național, după Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei, care va organiza, în data de 5 aprilie, la Cluj-Napoca, un marș pentru restaurarea monarhiei.dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama