Lăzăroiu: Îl văd pe Boc candidat al forţelor de dreapta la Preşedinţie, l-ar vota şi liberalii în turul doi

Autor: Claudiu.Padurean din 29 martie 2014, Vizualizari: 1 673

Lăzăroiu: Îl văd pe Boc candidat al forţelor de dreapta la Preşedinţie, l-ar vota şi liberalii în turul doiEmil Boc ar fi un candidat acceptat de toate partidele de dreapta, mai puţin PNL, pentru alegerile prezidenţiale din acest an. Iată ce spune la RFI fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, membru al Fundaţiei Mişcarea Populară. El crede că dacă Boc ar intra în turul doi cu Victor Ponta, 75% dintre alegătorii PNL ar vota cu fostul premier democrat-liberal.
Întrebat pe cine vede în turul doi al alegerilor prezidenţiale, Sebastian Lăzăroiu a răspuns: "Ponta nu are cum să nu candideze din partea PSD anul acesta. În partea cealaltă va fi o luptă grea pentru al doilea loc. După cum arată acum sondajele şi o să vedem şi la europarlamentare, dacă aduni în momentul ăsta în sondaje PMP cu PDL cu PNŢ, FC, toate partidele astea care se revendică de centru-dreapta, ele au semnificativ mai mult decât are PNL-ul. În momentul ăsta, şansele sunt mai mari pentru ele să-şi promoveze un candidat în al doilea tur de scrutin, în detrimentul candidatului PNL, care poate fi Antonescu, poate fi Iohannis".

Cine va fi acest candidat? "Cred că asta e întrebarea la care aceste partide trebuie să răspundă după europarlamentare. E clar că trebuie să fie acel candidat acceptat de toate partidele de care vorbeam, adică şi PDL şi PMP şi PNŢ şi FC. Eu, sincer, îl văd pe Emil Boc în situaţia asta. E singurul care ar putea fi acceptat de toate aceste partide şi de electoratele lor, care au o anumită diversitate", spune fostul consilier prezidenţial.

Citiți mai mult pe www.rfi.rodle templates freefilm online


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama