Cluj: Târgul de Cariere în IT ar putea aduce sute de angajamente

Autor: Claudiu.Padurean din 29 martie 2014, Vizualizari: 1 648

Cluj: Târgul de Cariere în IT ar putea aduce sute de angajamenteCâteva sute de tineri speră să își găsească un loc de muncă în cadrul Târgului de Cariere în IT. Peste 20 de companii participă la această manifestare, unde oferă atât locuri de practică pentru studenți, cât și angajamente pentru programatori.
Multe dintre companiile care participă la Târgul de Cariere în IT sunt firme multinaționale. Ele preferă să ofere tinerilor absolvenți mai întâi stagii plătite de practică, iar la finalul lor, cei mai buni primesc oferte concrete. Unele dintre locurile de muncă ori de practică plătită sunt în afara Clujului.

Pentru că, în general, companiile caută programatori, unii tineri, specializați în hardware, se declară dezamăgiți de ofere. Târgul de Cariere în IT vine la doar câteva zile de la organizarea Târgului general de cariere, care a atras 4.500 de vizitatori. Aproape 1.000 dintre ei au fost invitați la interviuri de angajare de către companiile participante.dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama