Concursuri Naţionale de Pictură Contemporană şi Grafică, la Cluj-Napoca

Autor: Maia.Dan din 28 martie 2014, Vizualizari: 1 750

Concursuri Naţionale de Pictură Contemporană şi Grafică, la Cluj-NapocaLa Cluj-Napoca se va organiza a IV-a ediţie a Concursului Naţional de Pictură Contemporană care urmăreşte descoperirea şi promovarea tinerelor talente în domeniul artelor plastice. Tema concursului din acest an este „Imagini cotidiene. Viaţa de zi cu zi”.
De asemenea, Consiliul Judeţean Cluj, Şcoala Populară de Arte "Tudor Jarda" Cluj-Napoca organizează a V-a ediţie a Concursului Naţional de Grafică. Prin acest concurs se urmăreşte promovarea iubitorilor de grafică precum şi valorificarea talentului acestora. Tema concursului din acest an este : „Impresii de călătorie”. Tehnica este la alegere, dar se va ţine cont de tehnicile specifice graficii. Fiecare participant va înscrie în concurs maxim trei lucrări, acestea fiind înrămate si cu sticlă, dimensiune maxima: 50 x 70 cm (inclusive rama). Pe verso-ul lucrărilor vor fi înscrise: numele şi prenumele, localitatea, titlul lucrării, tehnica şi dimensiunea. Adresa la care se vor expedia lucrările este: Şcoala Populară de Arte "Tudor Jarda" Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahăr nr. 51, Cluj-Napoca, cod postal 400624. Data limită de trimitere a lucrărilor este 4 aprilie 2014. Jurizarea şi vernisarea expoziţiei vor avea loc la Galeria "55", în data de 8 aprilie 2014. Returnarea lucrărilor se va face de către organizatori, după închiderea expoziţiei.

După ambele concursuri, lucrările premiate vor rămâne în patrimoniul Şcolii Populare de Arte "Tudor Jarda" Cluj-Napoca, iar premiile sunt importante albume de artă. Premianţii se vor putea înscrie la Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca fără a mai da examen de admitere.

Tehnici admise: ulei, acrilic, tempera, acuarelă: pe pânză, carton sau hârtie. Fiecare participant are dreptul de a înscrie în concurs maxim două lucrări înrămate a căror dimensiune să nu depăşească 50X70cm. Pe spatele lucrării se trece nume, prenume, titlul lucrării, instituţia pe care o reprezentaţi. Adresa la care se vor expedia lucrările este: Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahăr, nr. 51, cod 400624.

Data limită de trimitere a lucrărilor este 16 mai 2014. Jurizarea şi vernisarea expoziţiei vor avea loc în data de 20 mai 2014 la Galeria "55".dle templates freefilm online


Categoria: Social / Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama