UBB

“Erasmus Plus Day” la USAMV Cluj-Napoca

Autor: Maia.Dan din 25 februarie 2014, Vizualizari: 1 625

Joi, 27 februarie, de la ora 17, Biroul de Programe Comunitare din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară va lansa “Erasmus Plus Day”. Evenimentul va avea loc în clădirea Institutului de Ştiinţele Vieţii, în Amfiteatrul Verde. În cadrul evenimentului are loc lansarea Programului "Erasmus Plus", noul program pentru educație, formare, tineret și sport, construit pe bine-cunoscutul program Erasmus, care s-a desfășurat în perioada 1995-2013.
Toate acțiunile anterioare, cum ar fi Tineret în Acțiune, Erasmus și Leonardo sunt incluse în programul Erasmus Plus. Obiectivul principal al programului Erasmus Plus este acela de a îmbunătăți şansele de angajare ale tinerilor prin dobândirea de competențe suplimentare apreciate de angajatori, precum și îmbunătățirea competențelor lingvistice, prin cei trei piloni principali: educație și formare, tineret și sport.

În acest context, "Erasmus Plus Day" se doreşte a fi un eveniment de promovare a programului şi de atragere a unor noi studenţi, interesaţi de cunoaşterea şi experimentarea oportunităţilor Erasmus Plus, precum si sărbătorirea foştilor şi actualilor participanţi la mobilităţile de studii, stagii practice sau plasamente în universităţi europene.

Evenimentul este compus din 2 părți. În cadrul primei părți, începând cu ora 12:00, va avea loc prezentarea ofertelor universităţilor partenere, iar de la ora 17:00 va avea loc lansarea noului program Erasmus Plus, prezentat de către Prof. Dr. Roxana Vidican, coordonatorul instituţional al Programului. De asemenea, Evenimentul va fi întregit prin Cuvântul Rectorului USAMV Cluj-Napoca, Prof. Dr. Doru Pamfil, adresat tuturor participanţilor interesaţi de avantajele unice oferite de "Erasmus Plus", precum și de poveștile de succes ale celor care au beneficiat de granturi ERASMUS în anul 2012-2013.

În cadrul celei de-a doua părți a acestui Eveniment, ziua se va încheia cu o petrecere colorată. Toţi participanţii sunt aşteptaţi la "Erasmus Colored Party", de la ora 22:00, în Pub Agronomia.dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama