www.AutoPieseonline24.ro

Linie de troleibuz până în comunele judeţului Cluj. Care e prima localitate vizată

Autor: florentina.cernea din 13 februarie 2014, Vizualizari: 960

Compania de Transport Public Cluj pregăteşte un proiect pentru introducerea liniilor de troleibuz în mai multe localităţi ale judeţului. Primarii comunelor respective s-au arătat încântaţi de idee.
Directorul Companiei de Transport Public Cluj, Liviu Neag, susţine că locuitorii din Apahida ar putea să beneficieze în viitorul apropiat de o linie de transport în comun cu troleibuzul. Acesta mai spune că există proiecte în acest sens şi pentru alte localităţi ale judeţului, iar Floreştiul este printre primele vizate. "În prezent noi pregătim documentaţia tehnică şi economică pentru a extinde reţeaua de transport electric şi în zona metropolitană. Deocamdată, Apahida este prima comună în care vor ajunge troleibuzele. Din discuţiile avute până acum cu primarul acestei localităţi am văzut că este foarte deschis şi mi se pare normal să fie aşa. Locuitorii din Apahida vor beneficia de un transport de calitate, nepoluant, ceva mai ieftin decât cel asigurat cu autobuzele. Asemenea domnului primar din Apahida sunt şi alţii, care aşteaptă cu nerăbdare ca liniile de troleibuz să ajungă în localităţile lor", a afirmat Neag.
Acesta a ţinut să precizeze că, potrivit proiectului la care încă se lucrează, toate cele şase comune incluse în aria metropolitan vor beneficia pe viitor de transport electric. ."Şase comune, plus municipiul Cluj-Napoca, vor fi legate prin această reţea de transport electric. Este o investiţie care îşi va arăta din plin roadele", a adăugat directorul Companiei de Transport Public Cluj.
Proiectul intoducerii unei linii de troleibuz până în Apahida ar putea să fie finalizat până la finele acestui an.dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama