UBB

S-au pus în vânzare biletele pentru spectacolul "Lord of the Dance"

Autor: Maia.Dan din 10 ianuarie 2014, Vizualizari: 1 156

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania aduce pentru a doua oară la Cluj-Napoca cel mai bun spectacol de dans din lume: Lord of The Dance. Evenimentul se va desfășura pe 12 martie la Sala Sporturilor Horia Demian începând cu ora 20:00. Biletele pentru acest spectacol s-au pus deja în vânzare și variază între 100 și 350 de lei, în funcție de locul ales.

Aflați în turneu național, irlandezii care dau viață poveștii puse în scenă de însuși Michael Flatley, vor face o nouă oprire în inima Transilvaniei pentru un show de excepție în cadrul TiMAF. Spectacolul de sunet și imagine cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes show exprimat prin limbajul universal al dansului, prezintă defapt o uniune de folclor irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău.
În prezent, spectacolul oferă senzații unice și fură ochii spectatorilor cu precizia dansatorilor și cu o combinație excepțională de dans, muzică, lumini și elemente pirotehnice. Pe lângă aceste detalii, "Lord of The Dance" este un spectacol care de mai bine de 11 ani a reușit să își mențină titulatura de cel mai bun spectacol de dans din lume.dle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama