UBB


Ponta, pericol pentru securitatea națională

Autor: invitati din 1 august 2013, Vizualizari: 941

De Adrian Papahagi, Mișcarea Populară

Plagiator recidivist, mare mitoman și iresponsabil notoriu, Victor Ponta a devenit un pericol pentru securitatea națională.
Primul atentat la adresa stabilității României a fost lovitura de stat ratată din vara anului 2012.

Ultima lună ne-a confirmat iresponsabilitatea premierului. În cazul Hayssam, deși s-a declarat informat, Victor Ponta a dovedit că habar nu avea de situația acordurilor de extrădare semnate de România cu alte state și a făcut afirmații de natură să compromită o operațiune delicată a serviciilor secrete.

Astăzi se dovedește că premierul iresponsabil ignoră deciziile luate în ședințe CSAT la care a participat el însuși. Documentul CSAT din 5 februarie a. c., prin care se aviza privatizarea CFR Marfă, desecretizat astăzi, prevedea că “modalitatea concretă și procedura de privatizare se află în responsabilitatea Ministerului Transporturilor și a Guvernului României”. Este deci integral responsabilitatea lui Ponta, în dubla lui calitate de șef al Guvernului și de ministru interimar al Transporturilor.

De notat că privatizarea CFR Marfă are o importantă dimensiune de securitate – asigurarea transporturilor militare și strategice, inclusiv pe timp de pace. Iresponsabilitatea lui Ponta în cazul privatizării cu cântec a CFR Marfă, constituie așadar inclusiv o vulnerabilitate la nivelul securității naționale.

Pucist ratat, premier prost informat și gafeur, plagiator șantajabil, membru CSAT afectat de amnezie, Victor Ponta nu este doar un politician lamentabil, ci a devenit un veritabil pericol pentru securitatea României.dle templates freefilm online


Categoria: VOX POLITICA

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama