www.AutoPieseonline24.ro

UBB

Probleme pentru Ford. Compania cheamă în service 33.000 de maşini hibrid C-Max

Autor: Claudiu.Padurean din 29 iulie 2013, Vizualizari: 4 228

Grupul american Ford recheamă în service 33.020 de maşini hibrid C-Max, întrucât o componentă a plafonului nu întruneşte standardele privind protecţia pasagerilor împotriva rănilor la cap, informează New York Times.
Programul de rechemare vizează autovehicule produse în perioada ianuarie 2012 - iunie 2013, în Michigan, SUA. Sunt excluse cele echipate cu plafonul panoramic din sticlă, dotare opţională, potrivit Mediafax.

Ford a informat că va instala în plafon materiale plastice care reduc impactul șocurilor în caz de accident, scrie www.romanialibera.ro.

Până în prezent nu au fost raportate accidente sau rănirea unor persoane din cauza acestei deficiențe, a informat producătorul auto american.

Problemele la plafon au fost descoperite în urma unor teste derulate de Ford și Autoritatea pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzile Naţionale din SUA.dle templates freefilm online
Sursa: http://www.romanialibera.ro/tehnologie/auto/probleme-pentru-ford-compania-cheama-in-service-33-000-de-masini-hibrid-c-max-308796.html" target=_blank rel="nofollow">http://www.romanialibera.ro/tehnologie/auto/probleme-pentru-ford-compania-cheama-in-service-33-000-de-masini-hibrid-c-max-308796.html

Categoria: Auto

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama