UBB

Sunt mândru că sunt român, Omar Hayssam adus printr-o misiune specială

Autor: invitati din 23 iulie 2013, Vizualizari: 877

De Emil Aluaș, președinte al Fundației Pro West

Greu să-mi stăpânesc mândria că statul român, ţara mea, a iniţiat o misiune specială pe teritoriu altui stat, şi a adus înapoi un terorist care să-şi ispăşească cei 20 de ani aici, unde a fost condamnat. Omar Hayssam este un terorist, devenit multimilionar în ţara mea unde şi-a folosit fără reţinere toată şmecheria, pentru a corupe, a implica sute de oameni politici şi preşedinte, toţi fără demnitate, nişte zdrenţe, cărora însă sper ca de data asta să li se înfunde.
Ar fi cu totul şi cu totul extraordinar ca judecătorii şi procurorii să-şi ducă treaba cinstit până la capăt, când sunt convins că se va dovedi că tot PSD-ul a fost implicat în actele acestui terorist. Se va confirma ceea ce toţi oamenii de afaceri din Cluj îmi spuneau prin anii 1996-2002, iar mai recent în urmă cu 5, 6 ani, că PSD-ul stăpâneşte absolut toată România, la oraşe şi sate, deci “toate spaţiile din centrul oraşelor, orăşelelor, piaţa terenurilor intravilane, aparţin PSD’ului”. Eram în Michigan prin 2002, 2003 unde mi s-a povestit de către Marcel Bălan din Oradea, cum a obţinut el viza de intrare în SUA. Au venit un grup de 7 persoane din Oradea, la Prefectura Cluj, Grigore Zanc (PSD) era prefect. Marcel Bălan îmi spunea că timp de câţiva ani au fost sute de persoane trecute pe la Prefectura Cluj. De la intrarea principal, au luat-o la stânga fără să mai urce scările, au dat paşapoartele şi câte 7.200 de dolari din partea fiecăruia, într-o cameră de pe acel coridor.

Cum îmi povestea, vedeam în minte absolut tot interiorul prefecturii, unde am fost de zeci de ori. Ulterior, li s-au înapoiat paşapoartele cu viza în ele, şi au pornit spre Bucureşti, apoi direcţia Chicago. Când mi s-a povestit în Michigan, erau toţi împrăştiaţi prin SUA, fără a avea drept de şedere legală şi drept de lucru. Lucrau ilegal, fără nici un beneficiu. Aveau plătiţi deja zeci de mii de dolari la avocaţi care urmau să le obţină chipurile “şedere legală” sau cartea verde. Bineânţeles că avocaţii încercau de ani de zile să-i tot amâne.

Practic erau nişte sclavi. Aceştia erau şi sunt PSD-iştii. Citesc în aceste zile că la Cluj toţi PSD-iştii, în frunte cu cei mai mari foşti PCR-işti de rang înalt, continuă să domine piaţa construcţiilor, ei şi copii lor. Ruşine clujenilor. Este total nedrept, necinstit. Niciodată un PCR-ist, familia şi prietenii lui, nu v-a gândi şi vorbi altfel decât în stil naţionalist-comunist. Niciodată european. dle templates freefilm online


Categoria: VOX POLITICA

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama