UBB

Ponta a contribuit la privatizarea suspecta a CFR Marfa si trebuie sa-si asume responsabilitatea pana la capat

Autor: invitati din 23 iulie 2013, Vizualizari: 759

De Monica Macovei, europarlamentar

Premierul Victor Ponta a fost de acord sa schimbe datele privatizarii CFR Marfa in toiul actiunii, aproband stergerea datoriilor companiei prin convertirea acestora in actiuni ale statului, dupa depunerea ofertelor de privatizare. Anuntul de privatizare, lansat de inculpatul Relu Fenechiu, a fost facut cand CFR Marfa avea datorii de peste 400 de milioane de euro, o suma imensa de natura sa indeparteze investitorii. Insa, dupa depunerea ofertelor, cand in cursa erau doar doi competitori, Fenechiu&Ponta vin cu cireasa de tort: scapa CFR Marfa de datorii. Aceste datorii sunt platite de toti cetatenii, in beneficiul unei singure firme, favorizata prin prin aceasta schema suspecta.
Ponta, ca ministrul interimar la Transporturi, are doua optiuni:

1. Sa reia procedura de privatizare, astfel incat toate companiile interesate sa beneficieze de acelasi tratament; poate asa vor cumpara caietul de sarcini si cele 12 „companii serioase” cu care se lauda inculpatul Fenechiu, dar care nu au mai aparut(aici).

2. Sa isi asume pana la capat raspunderea privatizarii CFR Marfa, inclusiv posibila viciere a procesului prin interventia statului in timpul derularii privatizarii.

Ponta trebuie sa-si asume responsabilitatea, nu mai poate sa se furiseze la nesfarsit.dle templates freefilm online
Sursa: http://www.monica-macovei.ro/blog/2013/07/23/ponta-a-contribuit-la-privatizarea-suspecta-a-cfr-marfa-si-trebuie-sa-si-asume-responsabilitatea-pana-la-capat/" target=_blank rel="nofollow">http://www.monica-macovei.ro/blog/2013/07/23/ponta-a-contribuit-la-privatizarea-suspecta-a-cfr-marfa-si-trebuie-sa-si-asume-responsabilitatea-pana-la-capat/

Categoria: VOX POLITICA

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama