UBB

Dobrogea este sub ape, economia României este la apă, premierul se plimbă

Autor: invitati din 1 iulie 2013, Vizualizari: 992

de Adrian Gurzău, deputat PDL

Începând cu ziua de vineri, turneul asiatic al premierului Victor Viorel Ponta s-a transformat în program turistic. Potrivit informațiilor postate pe pagina de Facebook a premierului Victor Viorel Ponta, acesta a vizitat Samarkand, fosta capitală a lui Timur Lenk, o fostă colonie britanică Hong Kong și Macao, capitala asiatică a jocurilor de noroc.
Toate aceste vizite în scopuri numai de domnia sa știute, căci singurele informații sunt de pe contul personal de Facebook (https://www.facebook.com/Ponta.Victor?fref=ts). Conform site-ului Guvernului, începând cu ziua de vineri, primul plagiator al României nu a făcut nimic. Citez comentariul de pe Facebook al domnului Mircea Marian, jurnalist la Evenimentul Zilei:
“Veselie! I-a luat avionul lui Băsescu, o trupă de ziariști care tac mâlc și scriu numai ce trebuie și gata distracția! Uitați-vă pe site-ul guvernului, de vineri omul nu a făcut nimic. Nimic! Lucrez cu marfa clientului: pozele sunt de pe fb-ul lui Ponta, din Samarkand și din turnul de televiziune din Macao. Turism exotic pe banii contribuabililor.” (…) “vă spun că am fost în multe deplasări cu Băsescu, niciodată nu și-a permis așa ceva. În China am stat 3 zile în care am avut timp liber circa 4 ore, în special noaptea. În SUA, în 2005, dormeam în avion sau 5-6 ore la hotel. N-am fost în Coreea de sud, dar mi-au povestit colegii că, din avion, după nu știu câte ore de zbor, au sărit direct în programul oficial. 3 zile de turism cu Basescu? Macao și Hong Kong? Never, ever!”
Pentru a satisface pofta de excursii a lui Victor Viorel Ponta au crescut taxele și impozitele și au fost inventate altele noi?
Oare ce explicații vor mai primi românii de data aceasta? Dobrogea este sub ape, economia României este la apă, premierul se plimbă. (http://www.realitatea.net/imagini-cutremuratoare-dupa-inundatiile-din-dobrogea_1215105.html)dle templates freefilm online


Categoria: VOX POLITICA

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama