UBB

Trei firme clujene au participat la Târgul internaţional de produse alimentare şi băuturi de la Londra

Autor: bianca.padurean din 24 martie 2013, Vizualizari: 1 591

Trei firme clujene au participat la Târgul internaţional de produse alimentare şi băuturi de la Londra
Targul international de produse alimentare si bauturi, IFE (International Food & drink Event) s-a desfasurat in perioada 17-20 martie, la Londra. Din Romania au participat 50 de firme, dintre care trei din Cluj.
Cele trei firme sunt Luna Solai, producator de uleiuri presate la rece din localitatea Luna şi producătorii de preparate din carne Cosm-Fan si Mariflor (Gherla).

Uleiurile presate la rece Luna Solai, produse la Luna ( Cluj ) de familia Tulai, au fost singurele uleiuri din Romania prezente la un targ international de aceasta anvergura.

"Ne-am propus sa facem cunoscut la Londra gustul autentic ( "good tastes from heart of Transylvania") al uleiurilor presate la rece de floarea soarelui, de dovleac, de in si ca o noutate, uleiul de nuca, din inima Transilvaniei si spunem noi ca am reusit. Cele mai apreciate gusturi au fost cele de dovleac si de nuca, dar si de floarea soarelui cu diverse arome. Uleiul de in este cunoscut mai putin, dar cei care il cunosc ii apreciaza beneficiile terapeutice", a declarat Felicia Tulai, producatorul de uleiuri din Luna, judetul Cluj.

Pentru uleiurile LUNA SOLAI este a doua participare internationala, primul eveniment fiind cel de la Paris din toamna anului trecut, aceste participari fiind posibile prin sustinerea Ministerului Economiei.
Trei firme clujene au participat la Târgul internaţional de produse alimentare şi băuturi de la LondraTrei firme clujene au participat la Târgul internaţional de produse alimentare şi băuturi de la LondraTrei firme clujene au participat la Târgul internaţional de produse alimentare şi băuturi de la LondraTrei firme clujene au participat la Târgul internaţional de produse alimentare şi băuturi de la LondraTrei firme clujene au participat la Târgul internaţional de produse alimentare şi băuturi de la Londradle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama