UBB

Teatrul Național din Cluj, premiat la Belgrad

Autor: mihaela.ursan din 19 martie 2013, Vizualizari: 1 102

Teatrul Naţional din Cluj a primit marele premiu la cea de-a douăsprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru „SLAVIJA 2013”.
Echipa Teatrului Naţional din Cluj a participat, pentru a doua oară la Festivalul Internaţional de Teatru „SLAVIJA 2013”, care s-a desfăşurat la Belgrad (Serbia) în perioada 9-16 martie 2013. Aceasta a prezentat spectacolul Cealaltă moarte a Ioanei d’Arc de Stefan Tsanev.

Regia spectacolului poartă semnătura scenografului, regizorului şi autorului de texte dramatice Nic Ularu, iar din distribuţie fac parte actorii Eva Crişan, Cornel Răileanu şi Emanuel Petran.

Spectacolul a primit Marele Premiu, acordat de un juriu format din prof. Raško Jovanović (Serbia), Risto Stefanovski, teatrolog (Macedonia) şi Dušan Đoković, Academia de Arte (Serbia). Festivalul a găzduit spectacole din şase ţări: S.U.A., Kazakstan, Bulgaria, Muntenegru, Maroc, România şi din ţara gazdă, Serbia.

Teatrul Național din Cluj a mai participat la a acest festival și anul trecut cu spectacolul Monei Marian Zenobia după Gellu Naumdle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama