UBB

APEL CĂTRE ALEGĂTORI!

Autor: Ioan.Ciorca din 7 decembrie 2012, Vizualizari: 1 178

APEL CĂTRE ALEGĂTORI!
Stimaţi alegători, veniţi la vot pe data de 9 decembrie 2012, pentru că aveţi datoria morală faţă de voi şi faţă de urmaşii voştri să decideţi prezentul şi viitorul. Mă numesc IOAN CIORCA şi candidez în Colegiul 3 din Cluj-Napoca, pentru un loc în Camera deputaţilor din Parlamentul României, pe listele Partidului România Mare! Vă rog să-mi acordaţi încrederea, întrucât sunt asemeni marii majorităţi a cetăţenilor acestei ţări, pentru care viaţa în România a devenit aproape imposibilă. Din salariul pe care il iau de la locul de muncă, mai întâi îmi plătesc dreptul de a trăi în ţară – adică taxe şi impozite – iar din puţinul care îmi mai rămâne, încerc să supravieţuiesc, împreună cu familia mea. Preţul traiului pe care trebuie să-l plătesc e aliniat la standardele Uniunii Europene, în timp ce veniturile mele sunt de câteva ori mai mici decât ale celorlalţi cetăţeni din uniune.
Nu se mai poate continua aşa! Nu mai vreau să accept această stare de fapt! Tocmai de aceea am decis să mă implic în lupta pentru Parlament, pentru că am discernământ şi ştiu să fac diferenţa dintre bine şi rău! Chiar ştiu ce anume trebuie făcut – nu „din auzite” – ci din propria-mi experienţă dobândită pe propria-mi piele.
Pentru Parlament, mă recomandă faptul că trăiesc în România reală şi simt în fiecare zi efectul politicilor aplicate mie de către cei care de 23 de ani îmi pun răbdarea la încercare şi mă amăgesc cu iluzia unei vieţi mai bune. Nu-mi doresc altceva, decât un trai decent. Şi cât de puţin îi trebuie românului să fie fericit... un loc de muncă, un acoperiş deasupra capului, libertatea de a circula nestingherit şi siguranţa unei pensii care să-i asigure liniştea unui trai normal pe ultima etapă a parcursului său în materialitatea lumii.
Dar toate aceste lucruri simple şi fireşti nu sunt luate în considerare, decât la nivel declarativ – din patru în patru ani – de către cei care ne-au guvernat şi care, astăzi, ascunşi în diverse alianţe, vin să ne ceară votul şi – totodată – răbdare. Cât mai trebuie să mai avem răbdare? Până ne mutăm la „cele sfinte”? Vorba ceea: „Aşteptându-mi binele, mi se gată zilele”.
Putem curma această stare, prin votul nostru! Trebuie doar să vrem şi să nu ne mai lăsăm amăgiţi de promisiuni deşarte.
Am multe proiecte, născute din experienţa dobândită dea lungul vieţii. Viziunea pe termen lung am explicat-o pe parcursul campaniei electorale. La fel am făcut şi cu cea pe termen scurt. Doresc totuşi să mai amintesc încă o dată, despre primul proiect pe care intenţionez să-l supun imediat atenţiei Parlamentului României – dacă dumneavoastră, alegătorii, îmi veţi da şansa aceasta – şi anume despre proiectul vizând reducerea vârstei de pensionare, în funcţie de sectoarele economiei reale. În aceste sectoare nu se poate lucra până la adânci bătrâneţe, pentru că eşti limitat din punct de vedere fizic. Ţi se cere performanţă şi productivitate, deşi nu mai poţi! Nişte indivizi care – printr-un concurs favorabil de împrejurări ocupă o poziţie socială superioară, având impresia că deţin şi bagajul de cunoştinţe aferent – îţi cer să ai randament la 50-60 de ani, la fel ca la 20. Nu se poate! Se urmăreşte – probabil – ca de la locul de muncă să te muţi direct la locul de veci, pentru ca statul să nu mai fie nevoit să-ţi plătească pensie! Lucrurile acestea trebuie reaşezate în matca firescului şi a normalităţii, iar pentru aceasta am să mă bat cu toate „recomandările” potrivnice ale Uniunii Europene.
De asemenmea, dacă îmi veţi acorda şansa de a ajunge în Parlamentul României, mă voi opune categoric proiectului de lege menit a modifica legea minelor, prin care cetăţenii ale căror proprietăţi intră sub incidenţa licenţelor de exploatare a bogăţiilor naturale ale subsolului, pot fi expropriaţi – în numele statului român – de către firmele străine care deţin aceste licenţe.
Nu voi accepta niciodată federalizarea României! De altfel, unitatea statului naţional, forma de guvernământ şi limba oficială română nu sunt supuse revizuirii, în cazul modificării Constituţiei. Articolul 1 al Constituţiei nu se negociază!
Veniţi la vot pe 9 decembrie! Puterea este acum în mâinile voastre! Folosiţi-o cu înţelepciune!
Doamne ajută!
Ioan CIORCA dle templates freefilm online


Categoria: VOX POLITICA

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama