UBB


Ploaia a sabotat TIFF

Autor: Claudiu.Padurean din 1 iunie 2012, Vizualizari: 1 960

Ploaia care a căzut din abundență la Cluj nu a putut să îi țină departe de Festivalul Internațional de Film Transilvania – TIFF pe amatorii de filme. Sute de oameni s-au strâns în Piața Unirii, unde, în ciuda vremii potrivnice, a fost redeschis cel mai mare cinematograf în aer liber, eveniment care a marcat debutul celei de-a 11-a ediții a TIFF. Ei s-au strâns ca să urmărească premiera filmului ”Despre oameni și melci”, regizat chiar de directorul festivalului, Tudor Giurgiu. Printre vedetele care au venit să asiste la premieră s-a numărat și actorul Dorel Vișan. El a spus că ar fi preferat ca această ceremonie de deschidere să se fi desfășurat într-o sală de cinema.
Directorul artistic al festivalului, Mihai Chirilov, spune că această ediție a TIFF reunește o serie de pelicule foarte interesante. El a recomandat pelicul ”Supraviețuitorul”, realizată de cineaștii japonezi după dezastrul de la Fukushima.
La rândul său, fondatorul TIFF, Tudor Giurgiu, speră ca dragostea pentru film să fie mai puternică decât vremea neprielnică. Actrița principală din filmul ”Despre oameni și melci”, Monica Bârlădeanu, speră ca acest film să se bucure de succes, iar actorul Andi Vasluianu, care joacă rolul principal masculin, așteaptă cu interes reacția publicului clujean.dle templates freefilm online


Categoria: Life Style / Cinema

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama