UBB

Promisiunile lui Nicoară: Someș Valley și Disneyland la Cluj

Autor: Claudiu.Padurean din 14 mai 2012, Vizualizari: 1 288

Candidatul USL la Primăria Cluj-Napoca, Marius Nicoară, și-a lansat programul de guvernare locală. El spune că acest program are ca priorități relansarea economiei, crearea de noi locuri de muncă și modernizarea infrastructurii.
Pentru a atinge aceste obiective, Marius Nicoară propune creara unui parc IT în Cluj-Napoca, pe care vrea să îl denumească Someș Valley. ”Știți că am experiență în crearea de parcuri tehnologice și în popularea lor”, a spus Nicoară, cel care a creat parcurile industriale Tetarom II, unde a adus compania americană Emerson, și Tetarom III, unde a adus Nokia, în perioada în care era președinte al Consiliului Județean Cluj.

De asemenea, el dorește înființarea unui Disneyland la Cluj. Marius Nicoară propune și trei variante pentru decongesionarea traficului din oraș, printre care se numără și crearea unor șosele subterane.

Candidatul USL la Primăria Clujului mai dorește implicarea pensionarilor în problemele orașului și a propus crearea unei gărzi civile a pensionarilor. dle templates freefilm online


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama