UBB

Împăcare în PSD Dej. Costan Morar va candida pentru un nou mandat

Autor: Claudiu.Padurean din 25 martie 2012, Vizualizari: 1 240

Liderii PSD Dej s-au împăcat, după un conflict care a subminat filiala municipală a principalului partid de Opoziție timp de doi ani. Primarul în funcție, Costan Morar, a fost desemnat drept candidat pentru un nou mandat în cadrul ședinței Consiliului Municipal al PSD.
Potrivit protocolului USL, Costan Morar ar urma să fie susținut și de celelalte două partide din alianța Opoziției, PNL și PC. ”În perioada imediat următoare ne vom întâlni și cu partenerii noștri din ACD pentru a-l desemna pe dl Costan Morar drept candidat al USL în Dej. Scopul nostru este să obținem majoritate și în Consiliul Local Dej și bineînțeles reconfirmarea în funcția de primar al domnului Morar. Datorită seriozității și a modului în care dl deputat Cornel Itu a știut să conducă organizația din Dej, aceasta este cea mai importantă organizație pe care o avem noi social democrații la nivelulu județului, motiv pentru care procentul pe care îl vom obține aici este foarte important” a precizat Remus Lăpușan, președinte PSD Cluj.

Declarațiile liderului PSD Cluj vin în contextul unui conflict prelungit între Costan Morar și președintele PSD Dej, deputatul Cornel Itu. Timp de un an, Costan Morar a fost suspendat din PSD, după un conflict cu Cornel Itu, apărut după ce Costan Morar ar fi vrut să candideze la șefia organizației municipale. Totuși, orașul Dej rămâne cel mai important fief al Opoziției din județul Cluj. Este singurul oraș clujean condus de un primar USL. În plus, alegerile pentru Camera Deputaților s-au soldat cu desemnarea unui parlamentar PSD. În prezent, Cornel Itu este și președinte executiv al PSD Cluj. dle templates freefilm online


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama