UBB

Boc se întâlnește cu prefectul Stamatian pentru a discuta despre arestarea lui Apostu

Autor: Claudiu.Padurean din 15 noiembrie 2011, Vizualizari: 1 294

Premierul Emil Boc a renunțat la vizita pe care trebuia să o facă în județul Hunedoara, pentru a veni la Cluj, unde se va întâlni cu prefectul Florin Stamatian, au anunțat surse guvernamentale. Șeful Guvernul este așteptat la sediul Prefecturii, la ora 17.00, unde este programată întâlnirea celor doi.
Premierul ar urma să discute cu prefectul Florin Stamatian situația apărută în administrația clujeană, după arestarea preventivă a primarului Sorin Apostu și a vicepreședintelui Consiliului Județean, Radu Bica. Cei doi sunt acuzați de fapte de corupție. În eventualitatea în care instanța va respinge recursul declarat de Sorin Apostu împotriva arestării preventive, el va fi suspendat din funcția de primar, iar în locul său, unul dintre cei doi viceprimari ai Clujului va deveni primar interimar.

Cei doi viceprimari sunt Radu Moisin de la PDL și Attila Laszlo de la UDMR. De asemenea, în condițiile în care Radu Bica este arestat, iar celălalt vicepreședinte al Consiliului Județean, Emoke Fekete, ar urma să intre în concediu de maternitate, consilierii județeni ar putea fi nevoiți să aleagă cel puțin un nou vicepreședinte al Consiliului. dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama