UBB

Vicepreședintele CJ, Radu Bica, acuzat de luare de mită UPDATE 2

Autor: Claudiu.Padurean din 1 noiembrie 2011, Vizualizari: 1 583

Vicepreședintele CJ, Radu Bica, acuzat de luare de mită UPDATE 2
Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Radu Bica, a fost reținut de procurorii DNA Cluj, sub acuzația de luare de mită. El ar fi fost pus sub acuzare pentru că ar fi luat bani de la o firmă care ar fi vrut să obțină un contract de mentenanță pentru noul stadion Cluj Arena, potrivit unor surse judiciare.
Purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Cluj, Victor Popa, a declarat că, deocamdată, nu poate face nici un fel de comentariu. ”Verificăm dacă este adevărat sau nu”, a spus Victor Popa. ”Vom, reveni cu un comunicat de presă”, a adăugat Victor Popa. Însă angajații Consiliului Județean Cluj spun că Radu Bica nu ar fi venit la serviciu, iar telefonul său mobil este închis.

Update:
În dosarul lui Radu Bica, a fost reținut și un avocat din București. Acesta ar fi urmat să intermedieze contractul de întreținere pentru Cluj Arena. Cei doi ar urma să fie prezentați azi, în fața judecătorilor de la Curtea de Apel Cluj, cu propunerea de arestare preventivă. Societatea care administrează Cluj Arena este condusă de consilierul local Radu Rațiu, de profesie jurist, care este și consilierul personal al președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Update2:
Avocatul reținut se numește Bogdan Aldea. Mita ar fi fost dată într-un apartament de pe strada Teodor Mihali. În schimbul acestor bani, firma pe care o reprezenta Bogdan Aldea ar fi urmat să primească un contract în valoare de 60.000 de euro pe lună. 15.000 de euro din acești bani ar fi fost contravaloarea chiriei pe care o va plăti echipa de fotbal Universitatea Cluj pentru folosirea arenei.dle templates freefilm online
More: Radu Bica, al doilea din stânga

Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama