UBB

Patriarhul Daniel sfințește o biserică în Turda

Autor: Claudiu.Padurean din 18 septembrie 2011, Vizualizari: 1 680

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Daniel Ciubotea, participă la sfințirea unei biserici pentru comunitatea din cartierul Băilor Sărate Turda. Biserica a fost construită de unul dintre colegii de la Facultatea de Teologie ai Preafericitului Daniel Ciubotea.
La ceremonia de sfințire a bisericii participă circa 1.500 de oameni. Alături de patriarhul ortodox participă la slujba de sfințire și mitropolitul Clujului, Albei, Crișanei și Maramureșului, IPS Andrei Andreicuț, dar și episcopul vicar al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Vadului, Feleacului și Clujului, PS Vasile Someșanul.
Biserica din Turda a fost înălțată ca urmare a strădaniilor unuia dintre colegii de facultate ai patriarhului ortodox, părintele Aurel Mișca. Ridicarea lăcașului de cult a început în anul 1999.
Ceremonia de sfințire a noului lăcaș de cult din Turda a fost precedată, ieri seară, de o altă slujbă religioasă, care a fost oficiată de Preafericitul Daniel Ciubotea la mănăstiea Mihai Vodă. De asemenea, întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Române a fost desemnat cetățean de onoare al orașului Turda.dle templates freefilm online


Categoria: Spiritualitate

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama