www.AutoPieseonline24.ro

UBB

Ford va face două maşini la Craiova: B-Max şi un alt model de clasa B

Autor: Ioan.Ciorca din 14 iunie 2011, Vizualizari: 1 690

Ford va face două maşini la Craiova: B-Max şi un alt model de clasa B
Ford va demara la Craiova producţia de masă a noului model B-MAX, în prima parte a anului 2012, iar în viitor va fi produs în Romania şi un al doilea model aparţinând clasei B, a anunţat marţi compania.
Fabrica de la Craiova va deveni o unitate specializată în producţia de vehicule aparţinând clasei B, potrivit Ford. În prima parte a anului 2012 la Craiova va fi demarat procesul de producţie şi pentru motorul de 1,0 l EcoBoost, cu un consum redus de combustibil.
În ceea ce priveşte noul vehicul de clasa B care va fi produs la Craiova în viitor, acesta va înlocui producţia noului Ford Transit Connect, planificată iniţial pentru fabrica din România. Producţia Lui Transit Connect va fi mutată în Spania, la Uzina din Valencia. Oficalii Ford nu au comunicat data exactă a acestei mutări.
Ford îşi păstrează angajamentul de a investi peste 675 milioane de euro în vederea transformării fabricii de la Craiova într-o unitate de producţie modernă şi competitivă la nivel global, arată compania.
Compania Ford Motor Company, cu sediul la Dearborn, Michigan, produce sau distribuie automobile pe şase continente, având aproximativ 166.000 de angajaţi şi circa 70 de fabrici în toată lumea.dle templates freefilm online
Sursa: money.ro

Categoria: Auto

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama