UBB

Festivalul Internaţional de Artă Fotografică 2011

Autor: Andreea.Boicu din 25 mai 2011, Vizualizari: 1 279

În cadrul Zilelor Clujului, se va desfăşura Festivalul Internaţional de Artă Fotografică 2011 ( FIAF). Este cel mai mare eveniment fotografic din Cluj Napoca şi primul festival de gen din ţară.
Astfel că timp de o săptămână (27 mai – 3 iunie 2011) toţi pasionaţii de fotografie, atât amatori cât şi profesionişti, vor avea posibilitatea de a se întâlni şi interacţiona într-un cadru organizat. Pe parcursul festivalului vor avea loc expoziţii foto, workshopuri şi prezentări de fotografie, concursuri foto cu premii, mese rotunde, proiecţii, târg de fotografie, lansări de cărţi din domeniul fotografiei şi lansări de mărci de echipamente foto.
Tot în cadrul festivalului, în data de 27 mai, ora 19.15, timp de 20 de minute se va organiza cea mai mare expoziţie de fotografie mobilă din Cluj Napoca. Astfel că toţi cei care doresc să participe la acest eveniment trebuie să aibă cu ei o fotografie. Ei sunt aşteptaţi pe strada Eroilor, la monumentul Memorandiştilor, pentru a realiza o expoziţie de fotografie în care vor ţine fotografiile în mâini şi le vor arată unii altora. Toţi participanţii care deţin o fotografie, vor primi un bilet cu un număr, iar prin tragere la sorţ, unul dintre concurenţi va câştiga un trepied din partea firmei FotoGear.dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama