UBB

De 1 Mai tinerii democrat liberali lucrează pentru un mediu mai curat

Autor: cristian.manolachi din 30 aprilie 2011, Vizualizari: 2 255

'De
1 mai 2011 înseamnă pentru tinerii membrii ai Organizaţiei de Tineret a PD-L Cluj-Napoca o nouă acţiune pentru protejarea mediului înconjurător. După modelul acţiunilor din alţi ani, peste 150 de tineri democrat liberali se vor afla alături de clujeni în zonele de agrement din jurul municipiului şi vor împărţi peste 1000 de saci menajeri, realizaţi din materiale biodergradabile, care vor folosi la înmagazinarea deşeurilor rezultate în urma picnicurilor ocazionate de Ziua Internaţională a Muncii. Indiferent că aleg să petreacă ziua în aer liber la pădurea Hoia, Făget sau zona Sf. Ion, clujenii vor avea ocazia de a se întâlni cu voluntarii PD-L care le vor oferi o soluţie ecologică pentru problema ambalajelor.


De 1 Mai tinerii democrat liberali lucrează pentru un mediu mai curat
Ovidiu Cîmpean, vicepreședintele Organizației de Tineret a PDL Cluj Napoca, a declarat: „În virtutea valorilor pe care le avem în ceea ce priveşte mediul în care trăim şi pe care ni le-am asumat mereu am decis, alături de colegii mei, ca destinderea, relaxarea şi distracţia specifică unei zile de 1 mai să o combinăm cu această acţiune utilă pentru clujeni şi esenţială pentru spaţiile verzi din jurul oraşului. Nu în ultimul rând, ajutăm în acest fel la economisirea resurselor necesare adunării din natură a deşeurilor aducand sacii deja plini pe marginea drumului, în locurile special amenajate.”

Toți cei care doresc să se alăture acțiunii de ecologizare, sunt așteptați Duminică la ora 10, la sediul PDL Cluj de pe bdul. Eroilor, nr. 2.


dle templates freefilm online
More: pdl cluj, 1 mai, ecologizare, faget, ovidiu cimpean

Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama