UBB

Poze, îndrăgostiţi şi o mare inimă roz. Culorile iubirii continuă…

Autor: cristian.manolachi din 15 februarie 2011, Vizualizari: 7 758

Poze, îndrăgostiţi şi o mare inimă roz. Culorile iubirii continuă…
Sute de clujeni s-au fotografiat alături de simpaticele inimioare ale campaniei “culorile iubirii”. Iniţiată de tinerii democrat-liberali, proiectul dedicat “lunii iubirii” a convins numeroşi cetăţeni de toate vârstele să adere la valorile promovate de aceştia, pentru că, în spatele unor poze reuşite se află diverse mesaje care instigă la bun simţ şi respect.


Astfel, dacă de Valentine’s Day a fost ziua dedicată persoanei iubite, marţi a venit rândul respectului pentru modele de viaţă. Organizaţia de tineret a încercat cu ocazia acestei zile să folosească puterea exemplului, oferind flori cuplurilor de clujeni ajunşi la o vârstă venerabilă şi care au reuşit să convieţuiască în armonie câteva decenii. Campania continuă până în 24 februarie, atunci când, de Dragobete, îşi va atinge apogeul.
Poze, îndrăgostiţi şi o mare inimă roz. Culorile iubirii continuă…
Contactat, Ovidiu Cîmpean, vicepreşedintele OT PDL, a declarat: “Ne bucurăm că numeroase cupluri s-au fotografiat alături de mesajele noastre, iar pozele postate pe adresa de facebook a campaniei au adunat numeroase like-uri, semn că am reuşit să transmitem mai departe valorile în care credem. Campania continuă cu noi şi noi acţiuni. Inimioarele noastre le veţi putea găsi în continuare în malluri după ora 17, dar şi pe Eroilor începând cu ora 13. În paralel vom mai organiza alte acţiuni reprezentative, printre care menţionez o acţiune de donare de sânge, un campionat de tenis de masă în ziua dedicată sportului, dar şi altele.”dle templates freefilm online
Sursa: culorile iubirii, OT PDL, ovidiu cimpean,

Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama