UBB

Iubeste multicolor! Culorile iubirii, campanie iniţiată de tinerii din PDL Cluj.

Autor: cristian.manolachi din 13 februarie 2011, Vizualizari: 3 012

Iubeste multicolor! Culorile iubirii, campanie iniţiată de tinerii din PDL Cluj.
În intervalul celor două sărbători dedicate iubirii – cea datorată globalizării, Valentine’s Day şi cea tradiţional – românească, Dragobetele – tinerii din PDL Cluj Napoca au pus la cale o campanie originală de promovare a iubirii.


Departe de stereotipurile de altădată, căsătorii pentru o zi sau “free hugs”, întâlnite nu de puţine ori in Cluj Napoca, organizaţia de tineret a iniţiat un proiect “out of the box”. Astfel, în perioada 14 – 23 februarie, clujenii sunt invitaţi să fie fotografiaţi alături de inimioarele purtătoare de mesaje. Fiecare din cele zece zile ale campaniei va fi dedicată unei culori şi unui mesaj distinct. Pozele realizate vor fi afişate pe pagina de facebook a campaniei(culorile iubirii), iar cei care vor aduna cele mai multe “like-uri”, vor primi premii surpriză. De asemenea, pe parcursul celor zece zile, vor fi organizate acţiuni tematice, în concordanţă cu mesajul zilei respective.
'Iubeste
Cu această ocazie, Ovidiu Cîmpean, vicepreşedintele OTPDL Cluj Napoca a declarat: “Este o campanie a PDL Cluj Napoca prin care încercăm să promovăm mesajele şi valorile în care cred tinerii democrat liberali. Profitam de faptul că luna februarie este “luna iubirii”, pentru a îndemna clujenii să iubească şi să adere la rândul lor la aceste valori.”dle templates freefilm online
More: ovidiu cimpean, valentine's day, dragobete, otpdl, cluj napoca

Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama