Despre Noi

Asociaţia Cluj Today, înființată în anul 2012, este reprezentată de o echipă formată din jurnalişti, informaticieni şi oameni de marketing cu experienţă de peste 15 ani, validată prin munca depusă în cadrul unor instituţii media internaţionale precum BBC World Service, Radio France Internationale, Arte Info, EU Observer, Spiegel TV, Der Spiegel sau WestDeutsche Allegemeine Zeitung, Radio China International etc., dar care au iniţiat şi proiecte media în străinătate, precum
- presa.md în Republica Moldova,
- revista Transilvania OutlooK în Coreea de Sud
- revista Transylvania Today, în Marea Britanie, Germania, Ungaria etc, realizată anual, pentru fiecare comunitate naţională din Transilvania reprezentativă în domeniul business-ului
-Cluj – The Heart of Transylvania, revistă realizată pentru Congresul Puterilor Locale şi Regionale de pe lângă Consiliul Europei şi lansată în 2013 la Strasbourg, în cadrul Congresului (ediție în limba engleză), precum și în 20143 în cadrul celui mai mare târg de turism din Europa, Târgul Internațional de Turism de la Berlin (ediții în limbile engleză și germană)
Asociaţia Cluj Today deţine două site-uri:
1. Site-ul local www.clujtoday.ro, singurul site de quality news din Cluj şi singurul din Transilvania care are şi o variantăîn limba engleză. www.clujtoday.ro are 33.000 de abonaţi, înregistraţi prin intermediul aplicaţiei My Cluj Today.
2. Site-ul naţional www.consultatii-medicale.ro, cu 76.000 de abonaţi, care este în prezent locul 2 la nivel naţional pe nişa de profil.

Fluxurile de știri realizate de www.clujtoday.ro sunt preluate automat prin RSS de către
1. Site-ul radiocluj.ro
2. Site-ul economic clujean lir.com.ro
3. Site-ul generalist Arad24.net
4. Site-ul medical consultatii-medicale.ro
5. Site-ul romaningermania.ro
6. Site-ul CluJust.ro
7. Site-ul webforcluj.ro
8. Site-ul coolphoto.ro

Fluxurile realizare de www.consultatii-medicale.ro sunt preluate automat prin RSS de către
1. Site-ul clujean ClujToday.ro
2. Site-ul arădean Arad24.net
Cele două site-uri sunt membre ale rețelei APLIC (Asociația Publisherilor Locali Independenți din Cluj – în curs de înregistrare), alături de RevistaBulevard.ro, de Cluj.travel, de Welcome2Cluj.com și de ClujulCultural.ro. Există un parteneriat privilegiat cu site-urile membre APLIC.
Asociaţia noastră este implicată şi într-o serie de parteneriate cu:
- Transilvania Fest - festival aflat sub înaltul patronaj al Casei Regale Britanice şi al Casei Regale a României
- Casa Română de Lobby
- cluburile oamenilor de afaceri: germani, olandezi, maghiari, britanici etc.soft free


Reclama

Reclama