Concert la Cluj al corului barbatesc din Koln

Autor: Claudiu.Padurean din 10 octombrie 2018, Vizualizari: 400

Concert la Cluj al corului barbatesc din KolnAdministraţia locală din Cluj-Napoca, în parteneriat cu primăria oraşului înfrăţit Köln, Germania, va organiza în data de 17 octombrie, de la ora 19.00, un spectacol de gală care va fi oferit publicului clujean, în mod gratuit, de către Corul bărbătesc al oraşului Köln. Spectacolul este programat în Sala Auditorium Maximum din cadrul Colegiului Academic al Universităţii ”Babeş-Bolyai”.


Corul bărbătesc al oraşului înfrăţit Köln, Germania, va oferi acest concert cu ocazia aniversării a 175 de ani de la înfiinţare şi a dorit, în mod expres, să marcheze acestă aniversare în Cluj-Napoca, cu care oraşul este german este înfrăţit din 1976.

 

Spectacolul va fi acompaniat de orchestra Operei Maghiare Cluj, condusă de dirijorul Bernhard Steiner. De  asemenea în cadrul spectacolului vor evolua soliştii Stefan von Korch, tenor şi  Lorena Puican, soprană. Lucrările care vor fi interpretate sunt atât de muzică clasică, cât şi de inspiraţie folclorică şi muzică ”kolsh” - specifică regiunii Köln-ului.

 

Intrarea la spectacol este liberă. O delegaţie oficială a oraşului înfrăţit Köln, condusă de domnul Ralf Heinnen, unul dintre cei patru primari ai oraşului Köln, va fi de asemenea prezentă la acest eveniment.

dle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama