Ia o pauza şi bucură-te de un prânz în natură, pe Terasa Park Univers T (P)

Autor: bianca.padurean din 14 mai 2018, Vizualizari: 1 685

Ia o pauza şi bucură-te de un prânz în natură, pe Terasa Park Univers T (P)Terasa Park Univers T te aşteaptă şi în vara aceasta să te bucuri de natură, de o masa cu prietenii şi de ce nu, de vizionarea evenimentelor sportive ale sezonului. Situată într-o zona privilegiată, cu o vedere încântătoare către lacul din Gheorgheni, terasa Park Univers T te aşteptă să te bucuri de preparatele noastre culinare, dar şi de selecţia specială de vinuri, cocktailuri şi limonade. Calitatea servirii şi rafinamentul preparatelor sunt garantate de profesionalismul echipei de bucătari, barmani şi ospătari. Bucătarii noştri au o experientă de peste 25 de ani, timp în care Restaurant Univers T a devenit un nume de referinţă pe harta gastronomiei din Cluj-Napoca.


Ia o pauza şi bucură-te de un prânz în natură, pe Terasa Park Univers T (P)Ca şi noutate, am ales, începând cu acest an, ca materia primă folosită la prepararea produselor din meniul nostru a la carte să o achiziţionăm de la producătorii locali din zona Transilvaniei.

 

”Meniul zilei Univers T”, care are un real succes, datorită preţului şi calităţii preparatelor pregatite din produse prospete şi alese cu grijă de la producătorii locali, te aşteptă zilnic, între orele 12:30-16:00.

 

Cu o capacitate de 85 de locuri, Terasa Park Univers T este locul ideal pentru intâlnirile relaxante cu famila,  prietenii sau cu partenerii de afaceri. Terasa este dotata cu bar, ecran led tv şi un ecran pentru proiecţie, special pentru cei care doresc să vizioneze evenimentele sportive importante.

dle templates freefilm online


Categoria: Economie / Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama