Betfair a renovat şi utilat laboratorul de informatică al Liceului pentru Deficienţi de Auz din Cluj-Napoca

Autor: bianca.padurean din 13 aprilie 2018, Vizualizari: 962

Betfair a renovat şi utilat laboratorul de informatică al Liceului pentru Deficienţi de Auz din Cluj-NapocaO firmă de IT din Cluj-Napoca a amenajat o sală de informatică pentru elevii Liceului Tehnologic Special pentru Deficienţi de Auz.


O echipă de voluntari din cadrul Betfair România Development a strâns suma de 17.000 euro cu scopul de amenaja mai multe spaţii din şcoală. Primul spaţiu ales a fost sala de calculatoare. Amenajarea a început în martie 2018 şi s-a finalizat în data de 06 aprilie 2018. Sala de calculatoare a fost renovată, redecorată, mobilată şi echipată cu calculatoare, monitoare performante. În plus, au fost donate şi jocuri care vor îmbunătăţi experienţele de învăţare ale elevilor cu dizabilităţi auditive.

 

La inaugurarea laboratorului de informatică proaspăt renovat au fot prezenţi  reprezentanţi ai firmei Betfair, ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, ai Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, ai Consiliului Judetean Cluj, conducerea unităţii de învăţământ, cadre didactice, elevi şi reprezentanţi ai părinţilor.

dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama