Trei vesti bune pentru Cluj de la Ministerul Sanatatii

Autor: invitati din 9 ianuarie 2018, Vizualizari: 3 937

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a anunţat astăzi trei veşti bune pentru Cluj de la Ministerul Sănătăţii:


 

  • În luna martie 2018 va fi efectuată recepţia finală a lucrărilor efectuate la secţia de neonatologie din maternitatea Cluj.
  • În curs de semnare (luna ianuarie) este contractul pentru dotarea cu echipamente de radioterapie a Institutului Oncologic prof.dr. I.Chiricuţă Cluj Napoca.
  • Reabilitare buncăr pentru secţia de radioterapie din cadrul Institutului Oncologic prof.dr. I.Chiricuţă Cluj Napoca (Achiziţii în pregătire pentru Trimestrul I 2018)

„Este o veste foarte bună! Guvernul României respectă statutul de excelenţă în medicină al judeţului Cluj şi sprijină dotarea cu echipamente a unităţilor medicale” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

 

De asemenea, astăzi, oficialii Ministerului Sănătăţii au anunţat că 34 de spitale din ţară şi din Capitală vor fi dotate cu echipamente de imagistică de tip Computer Tomograf (14), Rezonanţă Magnetică Nucleară (24) şi 21 de sisteme informatice PACS (tehnologie medicală de imagistică utilizată pentru stocarea, recuperarea, prezentarea şi partajarea imaginilor produse prin radiografie, scanare CT, RMN).

 

Cele trei contracte în valoare de 19,8 milioane de euro, pentru achiziţionarea echipamentelor medicale au fost semnate astăzi, la Palatul Victoria, de ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, şi furnizorii de echipamente, în prezenţa premierului Mihai Tudose.

dle templates freefilm online


Categoria: VOX POLITICA

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Stiri in imagini

 
 


Reclama

Reclama