Ana Maria Brânză şi Gabriela Szabó, speakeri la The Woman

Autor: bianca.padurean din 17 februarie 2017, Vizualizari: 5 378

Ana Maria Brânză şi Gabriela Szabó, speakeri la The WomanAna-Maria Brânză, Camelia Şucu sau Gabriela Szabó sunt printre speakerii naţionali şi internaţionali care vor participa între 14-15 martie la cea mai importantă Conferinţă de Leadership Feminin din România, The Woman ce va reuni la Cluj-Napoca peste 500 femei lider. Profesioniste în domeniile lor, cu rezultate remarcabile la nivel mondial, femeile lider prezente la eveniment au reuşit pas cu pas să treacă peste greutăţi şi au demonstrat că este posibil să ai succes pornind de jos.


Performanţă la nivel mondial – secretele succesului

Ana-Maria Brânză, Campioana Olimpică la Spadă, vine la conferinţa de la Cluj-Napoca, The Woman, între 14 – 15 martie pentru a discuta cu femeile de afaceri despre ambiţie şi perseverenţă. Campioana olimpică şi-a câştigat un loc valoros în sportul românesc de performanţă şi în inimile românilor.

 

Nu e nimic mai periculos pentru un sportiv de performanţă decât automulţumirea făţişă”, menţionează Ana-Maria Brânză. Românca a fost declarată cea mai bună spadasină din lume timp de trei sezoane consecutive. Prima medalie de aur la juniori a câştigat-o în 2001, la Gdansk, Polonia, iar de atunci are în palmares medalii naţionale, europene, mondiale şi două medalii olimpice, fiind declarată cea mai bună spadasină din lume în sezoanele 2007–2008, 2008–2009 şi 2012–2013. Din anul 2007, Ana-Maria Brânză este Maestru Emerit al Sportului.

 

În cadrul Conferinţei de Leadership Feminin The Woman, Ana-Maria Brânză se alătură panelului de debate împreună cu speakeri de renume la nivel internaţional şi naţional. Evenimentul include în cele două zile prezentări, dezbateri, workshopuri sau sesiuni de masterclass pe tematica „Educaţia, puterea care schimbă lumea!”

 

Reţeta succesului în afaceri cu antreprenori de renume

Despre rolul femeii în business şi sacrificiile succesului va discuta cu participantele şi Camelia Şucu, fondatoarea business-uri recunoscute naţional în domenii în care s-a reinventat de fiecare dată. „Nu e uşor să îţi convingi echipa să creadă în tine din tot sufletul, dar dacă reuşeşti asta, puterea ţi se înzeceşte”, spune Camelia, Strategic Partner, ClassIN.

 

Deşi viziunea şi pasiunea sunt esenţiale în orice business, rezultatele trebuie să se regăsească şi în cifre. ClassIN este business-ul full-service, care oferă atât servicii de consultanţă, obiecte de design şi decorare, dar şi accesorii. Conceptul ClassIN a fost lansat recent pe piaţă şi îşi propune să fie mai mult decât un showroom, ci o platformă de parteneriat strategic în industria designerilor şi decoratorilor. 

Camelia Şucu se preocupă totodată de promovarea unui stil de viaţă sănătos şi autentic prin crearea business-urilor româneşti precum: Iconic Health sau Piaţa de Gros Abundia.

 

Din rigorile armatei israliene până la libertatea machiajelor profesioniste

În cadrul The Woman, participă femei lider în diferite domenii de activitate, de la make-up artişti până la jurnalişti, care au reuşit să inspire şi să îşi atingă obiectivele. Din rigorile armatei israeliene până la libertatea machiajelor profesioniste, Einat Dan, Make-up Artist international, s-a făcut remarcată prin originalitatea cu care abordează orice machiaj. Cu un portofoliu care include nume precum Tommy Hilfiger, Fendi, Valentino, Vivienne Westwood sau Jean Paul Gaultier, Einat Dan vine la The Woman să ofere secretele carierei de succes.

 

Printre speakerii internaţionali care vor fi prezenţi pe scena The Woman se numără şi Eleanor Tabi Haller-Jorden (Preşedinte & CEO, The Paradigm Forum), Ella Björns (Global Keynote Speaker&Consultant) şi Melissa Sterry (Fondator, Bionic City) care vor susţine prezentări despre limitele educaţiei, rolul companiilor în a schimba comunităţi sau importanţa leadershipului.

 

Karina Ochis (CEO & Brand Master, KO by Karina Ochis), Lucia Ciuca (Managing Director, Quantum Data Science), Elena-Maria Gheorghiu (Co-founder, OvidiuRO), Ludwik Sobolewski (CEO, Bucharest Stock Exchange), Mirela Bucovicean (Founder, Molecule F), Daniela Palade Teodorescu (Editor in Chief, Avantaje), Monica Eugeniu (Managing Director, 'learning about'®), Sonia Nechifor (Managing Partner Communication ON) sau Stela Toderaşcu (Commercial Marketing Manager AVON Romania & Moldova) sunt printre speakerii prezenţi la cea de-a VI-a ediţie. Evenimentul va fi moderat de Dragoş Bucurenci, Communication Strategist & Public Speaking la Khastalia Consulting.

 

Ediţia din acest an a Conferinţei de Leadership Feminin The Woman, organizat de Libero Events, se desfăşoară la Grand Hotel Italia în perioada 14 – 15 martie, iar înscrierile au loc pe site-ul oficial www.thewoman.ro/conference. Început în anul 2012, evenimentul se bucură de un real succes şi a ajuns la cea de-a VI-a ediţie. Tematica „Educaţia, puterea de a schimba lumea” are rolul de a promova impactul pe care educaţia îl joacă în dezvoltarea comunităţilor şi dezvoltarea liderilor. În acest an, The Woman a creat revista digitală The Woman.ro, iar în cadrul ediţiei curente a lansat platforma de mentorat Womentors.ro.

dle templates freefilm online


Categoria: Economie / Sport / Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama