SportinCluj.ro: U-BT Cluj a câştigat meciul cu CSU Sibiu şi va juca semifinala Cupei României cu Steaua Bucureşti

Autor: Claudiu.Padurean din 15 februarie 2017, Vizualizari: 1 414

SportinCluj.ro: U-BT Cluj a câştigat meciul cu CSU Sibiu şi va juca semifinala Cupei României cu Steaua BucureştiEchipa de baschet masculin U-Banca Transilvania s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a câştigat cu gazdele turneului Final 8, BC CSU Sibiu. Echipa clujeană a fost susţinută de 200 de suporteri, potrivit SportinCluj.ro.


”Sibienii au pornit ca din puşcă meciul, punând repede pe tabelă 11 puncte, timp în care băieţii lui Mihai Silvăşan au replicat cu doar patru. Încet-încet, U-Banca Transilvania a echilibrat jocul, reuşind chiar să încheie primul sfert cu un avantaj fragil.

La reluare, lucrurile au curs în acelaşi mod, perioada a doua de joc încheindu-se cu un avantaj la fel de fragil de două posesii pentru U-Banca Transilvania.

 

Aşa cum era de aşteptat, sibienii au început furibund repriza a doua, Paliciuc tăind repede deficitul la un singur punct, însa Dykes a replicat la rândul său şi l-a refăcut aproape instantaneu.

 

De câte ori U-Banca Transilvania se depărta la 2-3 posesii, CSU Sibiu găsea modalităţi de a readuce echilibrul pe tabelă. În sfertul al treilea s-a punctat cu generozitate, cele două echipe înscriind peste 50 de puncte, spre deliciul spectatorilor.

Şi sfertul al patrulea a pornit în aceaşi notă, însă motoarele Made in Romania ale sibienilor, mai ales Bogdan Popescu şi Radu Paliciuc s-au gripat încet-încet, baschetbaliştii noştri reuşind câteva aruncări de la distanţă care au închis meciul”, potrivit U-BT.ro.

 

”Acest meci a arătat ca o adevărată finală şi sper că le-a plăcut atât celor din sală, cât şi celor de acasă. Avem mâine o zi liberă, avem timp să ne revenim şi să ne gândim la meciul cu Steaua”, a spus jucătorul clujenilor, Vlad Moldoveanu.

 

”Ştiam că la Sibiu va fi o atmosferă incendiară, însă eu mă bucur când avem posibilitatea să jucăm în astfel de atmosferă! Publicul a oferit astăzi un adevărat spectacol, atât cel din sibiu, cât şi fanii noştri, care au venit astăzi în număr atât de mare şi ne-au împins de la spate. Meciul a fost ca toate meciurile cu Sibiul, de rezistenţă, foarte fizice. E mai greu cu doi români în permanenţă pe teren, trebuie să te gândeşti tot timpul când faci rotaţie pe cine ţii în teren, însă toate echipele joacă în această competiţie cu aceaşi regulă şi nu avem ce comenta. Nu am câştigat, însă, nimic în această seară, am venit aici să câştigăm trei meciuri, iar în această seară am reuşit abia cu primul!”, a declarat antrenorul principal al clujenilor, Mihai Silvăşan.

 

U-Banca Transilvania se califică, astfel, în semifinalele Cupei României, acolo unde va întâlni joi, de la ora 18.00, pe Steaua CSM EximBank Bucureşti.

CSU SIBIU – U-BANCA TRANSILVANIA 70-88 (18-22, 16-18, 26-26, 10-22)

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama